Nyt tuli tehtyä törkeen hyvää chilikanaa.
400 g broilerin filepihvejä
1 rkl soijakastiketta
2 rkl vehnäjauhoja
öljyä paistamiseen
chilirouhetta maun mukaan
Eka broitskun fileet pilkotaan suupaloiksi, niihin sekoitellaan soijakastike ja annetaan marinoitua huoneenlämmössä noin tunti. Sillä aikaa voi tehdä kastikkeen valmiiksi.
Kun kana on marinoitunut, ripottele päälle vehnäjauhot. Kuumenna rypsiöljy kuumaksi, heitä joukkoon chilirouhetta maun mukaan (mulla meni ruokalusikallinen, tuli aika tulista).
Paista siis jauhotetut kananpalat chili-öljyssä ja kun ovat kypsiä ja rapsakoita niin heitä joukkoon kastike. Ei tarvitse erikseen saostaa. Homma on sitä myöten valmis. Syö riisin kanssa!
Kastike:
2rkl riisiviiniä/sherryä/valkoviiniä
2rkl vettä
4rkl soijakastiketta
2rkl maapähkinvoita
1rkl juoksevaa hunajaa
2 tl riisiviinietikkaa
2 tl seesamiöljyä
3 valkosipulin kynttä
1 tl murskattua inkivääriä
2 tl kiinalaista chilikastiketta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti